Bibliotheek - Partners

In het menu bovenin vind je het menu-item Bibliotheek.

Onder Bibliotheek vallen verschillende menu-items waaronder het menu-item Partners.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

In dit menu-item kunnen Partners worden toegevoegd waarmee regelmatig wordt samengewerkt. Jij en jouw collega's kunnen deze partners met een simpele druk op de knop toevoegen aan een project zonder keer op keer de bedrijfsgegevens en het logo toe te moeten voegen.

Indien je voor het eerst in het menu-item Partners bent, dan zal deze pagina deels leeg zijn. Er moeten eerst partners toegevoegd worden. Zijn er eenmaal partners toegevoegd, dan zijn deze op- of aflopend te filteren op alfabet = Naam (ofwel bedrijfsnaam) van de partner of Plaats = vestigingsplaats partner.

Zijn er in verloop van tijd veel partners in jouw account geüpload? Dan is het ook mogelijk om te zoeken op naam van de partner middels de zoekfunctie rechtsboven.

Het aantal regels partners zichtbaar op een pagina is in te stellen rechtsonder op de pagina.

In dit artikel

Partner toevoegen

Een partner kan worden toegevoegd door naar de pagina Bibliotheek - Partners te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

1
Klik op de knop + Toevoegen linksboven op de pagina.
2

Vul de bedrijfsgegevens van de partner in.

3

Kies het bedrijfslogo van de partner. Het logo kan opgehaald worden uit de Media, maar kan hier ook worden geüpload.

4
Klik op Opslaan linksboven op de pagina.

De verplicht in te vullen velden worden aangegeven met een *. Als een verplicht veld is ingevuld, dan volgt er een groen vinkje in het veld.

Als een verplicht veld nog niet is ingevuld, dan kent het veld een rode omlijning en een rood kruisje in het veld.

Partner wijzigen

Een partner kan worden gewijzigd door naar de pagina Bibliotheek - Partners te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen,

1
Klik op de partner die je wilt wijzigen.
2
Breng de nodige wijzigingen aan.
3
Klik op Opslaan linksboven op de pagina.

Partner verwijderen

Stopt de samenwerking met een partner? Je kunt een partner verwijderen. Een partner kan worden verwijderd door naar de pagina Bibliotheek - Partners te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

1
Selecteer de partner die je wenst te verwijderen.
2
Indien je één of meerdere partners geselecteerd hebt, wordt de knop Acties klikbaar.
3
Klik op de actie Verwijderen.
4
Er volgt ter controle de vraag of je zeker bent van het verwijderen van de partner. Kies hier voor Ja of Nee. Kies je voor Ja? De partner wordt direct verwijderd.