Menu-items

Direct na het inloggen in Cobee zie je de onderstaande  Menubalk

Het aantal menu-items die zichtbaar zijn is afhankelijk van het type account en de rechten die je hebt gekregen. Ook heb je rechtsboven op de pagina de mogelijkheid aanpassingen door te voeren op jouw account.

In dit artikel

• Zoekfunctie

• Menu-item Projecten

Het menu-item  Projecten kent alle projecten waar jij toegang tot hebt. Door op Projecten te klikken krijg je het overzicht van álle projecten te zien en hier kan uiteraard ook een nieuw project worden toegevoegd.

Projecten

Menu-item Bibliotheek

In Bibliotheek kunnen zaken als informatieteksten, teksten voor in e-mails of sms-berichten, partners en opdrachtgevers worden toegevoegd.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

In de Bibliotheek kun je standaard gegevens toevoegen die vervolgens voor iedere gebruiker binnen jouw bedrijf zichtbaar worden. Je kunt in de Bibliotheek bijvoorbeeld informatieteksten toevoegen (veel voorkomende werkzaamheden), partners waar jullie vaker mee samenwerken jullie opdrachtgevers. De gegevens uit de Bibliotheek kunnen door de gebruikers van jouw bedrijf snel en eenvoudig aan een project worden toegevoegd.

Bibliotheek

Menu-item Media

In Media kunnen afbeeldingen worden opgeslagen die gebruikt kunnen worden in ieder project binnen jouw Cobee account. Denk hier bijvoorbeeld aan afbeeldingen van het bedrijfslogo, standaard afbeeldingen die gebruikt worden voor informatieteksten of logo's van partners.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

Media

Menu-item Accounts

Via Accounts kun je collega's/gebruikers toevoegen aan Cobee. Als Beheerder bepaal je zelf wie je een account toekent in Cobee. Passend bij een type account ken je bepaalde rechten toe.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

Accounts

Meldingen

Via  Meldingen ontvang je de laatste upgrade's en nieuwsbrieven van Cobee.

Instellingen

Via  Instellingen - tandwiel - rechts bovenin beeld kun je naar Mijn Account. In Mijn Account kunnen persoonlijke/bedrijfs gegevens worden toegevoegd en/of worden gewijzigd.

Mijn Account

Zoekfunctie

Via het Vergrootglas rechts bovenin beeld kun je naar de Algemene Zoekfunctie. Hier kan je zoeken in alle projecten naar adressen, contactpersonen, telefoonnummer, etc.

Zoekfunctie