Media

In het menu bovenin vind je het menu-item Media.

In Media kunnen afbeeldingen worden opgeslagen die gebruikt kunnen worden in ieder project binnen jouw Cobee account. Denk hier bijvoorbeeld aan afbeeldingen van het bedrijfslogo, standaard afbeeldingen die gebruikt worden voor informatieteksten of logo's van partners.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

Indien je voor het eerst in de Media bent, dan zal deze pagina deels leeg zijn. Er moeten eerst mediabestanden toegevoegd worden. Zijn er eenmaal toegevoegde bestanden, dan zijn deze bestanden op- of aflopend te filteren op alfabet = Naam (ofwel titel) van de afbeelding of datum = Aangemaakte datum van het bestand in Cobee.

Zijn er in verloop van tijd veel mediabestanden in jouw account geüpload? Dan is het ook mogelijk om te zoeken op naam van de afbeelding middels de zoekfunctie rechtsboven.

De media bestanden zijn in heel Cobee te gebruiken.

Het aantal regels media-items zichtbaar op een pagina is in te stellen rechtsonder op de pagina.

In dit artikel

Media toevoegen

Een mediabestand kan worden toegevoegd door naar de pagina Media te gaan.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

1
Klik op de knop + Toevoegen linksboven op de pagina.
2
Er opent een veld waar nieuwe media in gedownload kan worden. Afbeeldingen kunnen in het veld worden gesleept. Afbeeldingen kunnen ook worden opgehaald van jouw computer door in het veld te klikken.
3
Na het slepen van de afbeelding in het veld of het ophalen van een afbeelding vanaf jouw computer, wordt de afbeelding direct opgeslagen in Media. Cobee meld 'Succesvol toegevoegd'.
4
De afbeelding staat in het overzicht.

Media wijzigen

Een mediabestand kan worden gewijzigd door naar de pagina Media te gaan. Hetgeen aan een media bestand aan te passen is, is de naam (ofwel titel) van het bestand.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

1
Klik op het mediabestand dat je wilt wijzigen.
2
Breng de nodige wijzigingen aan.
3
Klik op Opslaan linksboven op de pagina.

Media verwijderen

Een mediabestand kan worden verwijderd door naar de pagina Media te gaan.

LET OP! Je kunt dit item alleen gebruiken als deze rechten je zijn gegeven.

1
Selecteer het mediabestand dat je wenst te verwijderen.
2
Indien je één of meerdere mediabestanden geselecteerd hebt, wordt de knop Acties klikbaar.
3
Klik op de actie Verwijderen.
4
Er volgt ter controle de vraag of je zeker bent van het verwijderen van de één of meerdere mediabestanden. Kies hier voor Ja of Nee. Kies je voor Ja? Het mediabestand wordt direct verwijderd.