Bibliotheek

In het menu bovenin vind je het menu-item Bibliotheek

In Bibliotheek kunnen zaken als informatieteksten, teksten voor in e-mails of sms-berichten, partners en opdrachtgevers worden toegevoegd.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je daar de rechten toe hebt.

In de Bibliotheek kun je standaard gegevens toevoegen die vervolgens voor iedere gebruiker binnen jouw bedrijf zichtbaar worden. Je kunt in de Bibliotheek bijvoorbeeld informatieteksten toevoegen (veel voorkomende werkzaamheden), partners waar jullie vaker mee samenwerken jullie opdrachtgevers. De gegevens uit de Bibliotheek kunnen door de gebruikers van jouw bedrijf snel en eenvoudig aan een project worden toegevoegd.

De Bibliotheek is verdeeld in verschillende menu-items. Het menu van de Bibliotheek wordt weergegeven aan de linkerkant van de pagina.

In dit artikel

Losse teksten

Bij Losse teksten kunnen standaard teksten worden toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld teksten te gebruiken in correspondentie naar de omgeving en/of bewoners. Als je vaak dezelfde manier van corresponderen gebruikt, dan is het handig deze stukken tekst op te slaan in de Bibliotheek. Te denk aan bijvoorbeeld een aanhef, afsluiting of informatietekst over gebruik van de Cobee tool in een brief en/of e-mail. Jij en jouw collega's kunnen deze teksten met een simpele druk op de knop toevoegen aan een correspondentie zonder keer op keer volledige teksten te moeten uitschrijven.

Losse teksten

Partners

Hier kunnen Partners worden toegevoegd waarmee regelmatig wordt samengewerkt. Jij en jouw collega's kunnen deze partners met een simpele druk op de knop toevoegen aan een project zonder keer op keer de bedrijfsgegevens en het logo toe te moeten voegen.

Partners

Opdrachtgevers/Aannemers

In het menu-item Opdrachtgevers kunnen opdrachtgevers en/of aannemers waar regelmatig mee wordt samengewerkt worden toegevoegd. Jij en jouw collega’s kunnen deze opdrachtgevers en aannemers met een simpele druk op de knop toevoegen aan een project zonder keer op keer de bedrijfsgegevens en het logo toe te moeten voegen.

Opdrachtgevers

Briefpapier

Binnen Cobee kunnen brieven verstuurd worden. Deze brieven worden samengevoegd op uw eigen briefpapier. Op de pagina Briefpapier kun je verschillende soorten briefpapier toevoegen. Het kan bijvoorbeeld zijn dat je op een bepaald project in afspraak met de opdrachtgever hebt besloten briefpapier te gebruiken waar bedrijfslogo's van beide partijen op vermeld staan. Voor een ander project wordt jullie eigen briefpapier gebruikt. Op deze pagina kan per soort briefpapier een voorblad en vervolgblad toegevoegd worden. Per project kan vervolgens het gewenste soort briefpapier worden gekozen.

Briefpapier

Enveloppen

Maak jij gebruik van onze brievenservice? Bij Enveloppen kan je alle enveloppen verzenden met een bedrukking. Je kan bijvoorbeeld het bedrijfslogo laten drukken of een retour envelop maken.

Enveloppen

Informatie

Bij Informatie kunnen standaard informatieteksten worden toegevoegd. Dit zijn bijvoorbeeld teksten over bepaalde werkzaamheden. Als je veel dezelfde werkzaamheden uitvoert, dan is het handig deze informatieteksten op te slaan in de Bibliotheek. Jij en jouw collega's kunnen deze informatieteksten met een simpele druk op de knop toevoegen aan een project zonder keer op keer informatieteksten over de uit te voeren werkzaamheden te moeten uitschrijven.

Bij Informatie tref je ook standaard informatieteksten geschreven door Cobee. Deze teksten kun je gebruiken door te dupliceren (na dupliceren van een informatietekst komt de informatietekst onder jullie account te staan) en daarna eventueel op te maken en/of aan te vullen met jullie eigen informatie.

Informatie

Contactpersonen

Hier kunnen Contactpersonen worden toegevoegd waarmee regelmatig wordt samengewerkt. Jij en jouw collega's kunnen deze contactpersonen met een simpele druk op de knop toevoegen aan een project zonder keer op keer de gegevens toe te moeten voegen.

Contactpersonen

Enquetes

Bij  Enquetes kunnen vragenlijsten worden samengesteld. Dit zijn bijvoorbeeld enquetes naar de omgeving en/of bewoners. Jij en jouw collega's kunnen deze enquetes met een makkelijk systeem zelf samenstellen. Met een simpele druk op de knop kan je de enquetes toevoegen aan een project en eventueel nog aanpassen naar het project.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je over de module Communicatie beschikt.

Enquetes

Opname

Bij  Opname kunnen vragenlijsten worden samengesteld. Dit is bijvoorbeeld een sociale opname of een technische opname. Jij en jouw collega's kunnen deze opname met een makkelijk systeem zelf samenstellen. Met een simpele druk op de knop kan je de opnames toevoegen aan een project en eventueel nog aanpassen naar het project.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je over de module Opname beschikt.

Opname

Draagvlak

Bij  Draagvlak kunnen formulieren worden samengesteld die je kan versturen om goedkeuring te ontvangen van bewoners. Je kan onder de formulieren de bewoner een digitale handtekening laten zetten. Jij en jouw collega's kunnen deze formulieren met een makkelijk systeem zelf samenstellen. Met een simpele druk op de knop kan je de formulieren toevoegen aan een project en eventueel nog aanpassen naar het project.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je over de module Draagvlak beschikt.

Draagvlak

Keuze

Bij  Keuze kan je zelf keuzelijsten samenstellen. Je kan bijvoorbeeld de bewoners keuzes laten maken tussen kleuren tegels en ze gelijk alle extra kosten laten betalen in de online omgeving. Jij en jouw collega's kunnen deze keuzelijsten met een makkelijk systeem zelf samenstellen. Met een simpele druk op de knop kan je de keuzelijsten toevoegen aan een project en eventueel nog aanpassen naar het project.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je over de module Keuze beschikt.

Verantwoordelijken

Hier kunnen  Verantwoordelijken worden toegevoegd waar de mailtjes naar moeten worden verstuurd in de oplever module. Jij en jouw collega's kunnen deze verantwoordelijken met een simpele druk op de knop toevoegen aan een oplever punt zonder keer op keer de gegevens toe te moeten voegen.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je over de module Opname beschikt.

Formulieren

Bij  Formulieren kunnen formulieren worden samengesteld. Dit is bijvoorbeeld een reparatie melding. Jij en jouw collega's kunnen deze formulieren met een makkelijk systeem zelf samenstellen. Met een simpele druk op de knop kan je de formulieren toevoegen aan een project en eventueel nog aanpassen naar het project.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je over de module Formulieren beschikt.