Bibliotheek - Contactpersonen

In het menu bovenin vind je het menu-item Bibliotheek.

Onder Bibliotheek vallen verschillende menu-items waaronder het menu-item Contactpersonen.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

In dit menu-item kunnen Contactpersonen worden toegevoegd waarmee regelmatig wordt samengewerkt. Jij en jouw collega's kunnen deze contactpersonen met een simpele druk op de knop toevoegen aan een project zonder keer op keer de gegevens toe te moeten voegen.

Indien je voor het eerst in het menu-item Contactpersonen bent, dan zal deze pagina deels leeg zijn. Er moeten eerst contactpersonen toegevoegd worden. Zijn er eenmaal contactpersonen toegevoegd, dan zijn deze op- of aflopend te filteren op alfabet = Naam (ofwel bedrijfsnaam) van de persoon.

Het aantal regels contactpersonen zichtbaar op een pagina is in te stellen rechtsonder op de pagina.

In dit artikel

Contactpersoon toevoegen

Een contactpersoon kan worden toegevoegd door naar de pagina Bibliotheek - Contactpersonen te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

1
Klik op de knop + Toevoegen linksboven op de pagina.
2

Vul de gegevens van de contactpersoon in.

3

Kies eventueel een profielfoto. De foto kan opgehaald worden uit de Media, maar kan hier ook worden geüpload.

4
Klik op Opslaan linksboven op de pagina.

De verplicht in te vullen velden worden aangegeven met een *. Als een verplicht veld is ingevuld, dan volgt er een groen vinkje in het veld.

Als een verplicht veld nog niet is ingevuld, dan kent het veld een rode omlijning en een rood kruisje in het veld.

Contactpersoon wijzigen

Een contactpersoon kan worden gewijzigd door naar de pagina Bibliotheek - Contactpersonen te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen,

1
Klik op de contactpersoon die je wilt wijzigen.
2
Breng de nodige wijzigingen aan.
3
Klik op Opslaan linksboven op de pagina.

Contactpersoon verwijderen

Je kunt een contactpersoon verwijderen. Een contactpersoon kan worden verwijderd door naar de pagina Bibliotheek - Contactpersonen te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

1
Selecteer de contactpersoon die je wenst te verwijderen.
2
Indien je één of meerdere contactpersonen geselecteerd hebt, wordt de knop Acties klikbaar.
3
Klik op de actie Verwijderen.
4
Er volgt ter controle de vraag of je zeker bent van het verwijderen van de contactpersoon. Kies hier voor Ja of Nee. Kies je voor Ja? De contactpersoon wordt direct verwijderd.