Adressen - Vrije Velden

In het menu bovenin vind je het menu-item Projecten.

In Projecten zijn álle projecten zichtbaar en kan een nieuw project worden toegevoegd. Wanneer we verder zijn ingezoomd op een specifiek project zijn er voor dit project verschillende menu-items zichtbaar en in te vullen. In dit artikel gaan we verder in op het menu-item Adressen. In Adressen kun je adressen en bewoners toevoegen, bewerken en verwijderen van/aan het project. Je vindt hier tevens dossiers per adres.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je toegang hebt om het gehele project in te zien en/of te wijzigen.

Onder het menu-item Adressen is een splitsing gemaakt tussen  Overzicht en Groepen en Vrije velden.

In Overzicht staan alle adressen horend bij dit project. Indien je voor het eerst in het menu-item Projecten - Adressen bent, dan zal deze pagina deels leeg zijn. Adressen toevoegen, wijzigen of exporteren? Adressen

In Vrije velden staan alle vrije velden aangemaakt in dit project. Indien je voor het eerst in het menu-item Projecten - Vrije velden bent, dan zal deze pagina deels leeg zijn. Vrije velden moeten eerst worden toegevoegd. Vrije velden kunnen later worden ingevuld per adres.

In dit artikel gaan we verder in op het toevoegen, wijzigen en verwijderen van Vrije velden.

In dit artikel

Vrije veld toevoegen

Vrije velden kunnen worden ingevuld per adres.

1
Klik op de knop  + Toevoegen linksboven op de pagina.
2
Geef het Vrije veld een naam.
3
Klik op Opslaan linksboven op de pagina.

Vrije veld wijzigen

Vrije velden kunnen worden Gewijzigd door naar de pagina Projecten - Adressen - Vrije velden te gaan.

1
Klik op het Vrije veld die je wilt wijzigen.
2
Breng de nodige wijzigingen aan.
3
Klik op  Opslaan linksboven op de pagina.

Vrije veld verwijderen

Vrije velden kunnen worden Verwijderd. Een Vrije veld kan worden verwijderd door naar de pagina Projecten - Adressen - Vrije velden te gaan.

1
Selecteer het Vrije veld die je wenst te verwijderen.
2
Indien je één of meerdere Vrije velden geselecteerd hebt, wordt de knop Acties klikbaar.
3
Klik op de actie Verwijderen.
4
Er volgt ter controle de vraag of je zeker bent van het verwijderen van de Vrije velden. Kies hier voor Ja of Nee. Kies je voor Ja? De Vrije velden worden direct verwijderd.