Bibliotheek - Enveloppen

In het menu bovenin vind je het menu-item Bibliotheek

Onder Bibliotheek vallen verschillende menu-items waaronder het menu-item Enveloppen.

LET OP! Dit menu-item is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt.

Binnen Cobee kunnen brieven verstuurd worden. Deze brieven worden samengevoegd op uw eigen briefpapier en verstuurd in uw enveloppe in eigen huisstijl! Op de pagina Enveloppen vind je de verschillende soorten enveloppen in jullie huisstijl. Per project kan de gewenste type enveloppe worden gekozen.

LET OP! Toevoegen van enveloppen kan alleen door Cobee worden uitgevoerd.

Indien je voor het eerst in het menu-item Enveloppen bent, dan zal deze pagina deels leeg zijn. Er moeten eerst enveloppen toegevoegd worden. Zijn er eenmaal verschillende soorten enveloppen toegevoegd, dan zijn deze bestanden op- of aflopend te filteren op alfabet = Naam (ofwel titel) van het soort briefpapier.

Zijn er in verloop van tijd veel soorten enveloppen in jouw account geüpload? Dan is het ook mogelijk om te zoeken op naam van de enveloppe middels de zoekfunctie rechtsboven.

Het aantal regels enveloppen zichtbaar op een pagina is in te stellen rechtsonder op de pagina.

LET OP! De enveloppe staat nu in de bibliotheek. De enveloppe dient nog wel toegevoegd te worden aan een project.

In dit artikel

Enveloppen toevoegen

Enveloppe kan worden toegevoegd door naar de pagina BibliotheekEnveloppe te gaan.

LET OP! Toevoegen van enveloppen kan alleen door Cobee worden uitgevoerd. Wens je een nieuwe enveloppe toe te voegen aan jullie bibliotheek? Neem contact op met Cobee!

1
Voor het toevoegen van een nieuwe enveloppe heeft Cobee de volgende gegevens nodig:
    - Logo('s)
    - Retouradres
2

Neem contact op met Cobee

Enveloppe verwijderen

Enveloppe kan worden verwijderd door naar de pagina Bibliotheek - Enveloppe te gaan.

LET OP! Deze pagina is enkel beschikbaar wanneer je hiertoe rechten hebt gekregen.

1
Klik op de enveloppe dat je wilt verwijderen.
2

Indien je één of meerdere informatieteksten geselecteerd hebt, wordt de knop Acties klikbaar.

3
Klik op de actie Verwijderen. Er volgt ter controle de vraag of je zeker bent van het verwijderen van het briefpapier. Kies hier voor Ja of Nee. Kies je voor Ja? Het briefpapier wordt direct verwijderd.